DINSDAGAVOND RESERVEREN

Beste recreanten van TTV Sittard,

In onze zaal mogen we op dit moment met maximaal 30 personen aanwezig zijn, waarbij we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Er wordt niet gedubbeld.

Op de dinsdagavond wanneer de recreanten spelen, worden tijdelijk slechts vijf tafels tegelijk opgesteld. Zo blijft de minimale onderlinge afstand gewaarborgd.

Om er zeker van te zijn dat je kunt spelen kun je één van de 10 plekjes per uur reserveren. We spelen twee uur achter elkaar. Dit geldt nu nog alleen voor de dinsdagavonden, de vrijdagen zijn naar verwachting niet overbezet.

We hebben besloten om ons aan te sluiten bij de PINGPONGBAAS APP voor IPHONE, voor ANDROID en de PINGPONGBAAS WEBSITE. Deze wordt ondersteund door de NTTB. We willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken om deze toepassing te gebruiken (druk op de gekleurde letters hierboven voor de link naar de website/AppStore of Playstore) en jullie plek voor de dinsdagavond daarmee te reserveren. Probeer één uur per dinsdag te reserveren. Blijkt er in het andere beschikbare uur nog een plekje vrij als je in de zaal bent, dan mag je dat gerust opvullen. Maar spelers die hebben gereserveerd, gaan voor.

Hoe gebruik je de pingpongbaas App?

1. Download de app op je telefoon of tablet via App Store of Android
  2. Als je de app voor de eerste keer gebuikt, maak je eerst een SportID. Klik hiervoor op registreer
  3. Vul je gegevens in en maak een wachtwoord aan.
  4. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op Registreer.
  5. Vervolgens vraagt de app voor een profielfoto. Dat mag je overslaan.
  6. Je kunt aangeven dat je lid bent van vereniging en eventueel je lidnummer invullen.
  7. Klik op Start nu
  8. Daarna kom je in het menu en zie je de blauwe knop Reserveren. Hier klik je op.
  9. Typ in de zoekbalk TTV Sittard en klik op de naam TTV Sittard.
  10. Je komt nu in het reserveringssysteem van TTV Sittard
  11. Klik op Hier spelen. Je kunt je nu aanmelden voor de training.
  12. Zoek de datum wanneer je wilt trainen en klik op Bekijk beschikbaarheid.
  13. Je ziet nu de tijdstippen die beschikbaar zijn.
  14. Klik op het tijdstip dat jouw voorkeur heeft.
  15. Je ziet nu maximaal 10 buttons voor spelers.
  16. Klik op een button en daarna op reserveer.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking. We hopen dat we snel weer kunnen overgaan op de gebruikelijke manier van spelen waarbij iedereen altijd welkom is!

Namens het bestuur, de recreanten- en de media-commissie van TTV Sittard,

Dick van Dam, Jos Huntjens en Bart Ploemen